Новини

Конкурсът "Нарисувай Фели и Зъбчо" води децата на театър

2019-10-04

Темата на конкурса тази година е "Нарисувай Фели и Зъбчо". Като в него могат да се  включат както индивидуални участници до 7 години, така и цели групи от детска градина от цялата страна. Наградите в конкурса за индивидуалните участници ще бъдат 3 броя пакети с продукти за устна хигиена, а за групите от детските градини - посещение на куклено представление в техния град за 10 от тях, организирано заедно с "Нощ на театрите".

Кампаниятa „Веселите зъбки 2019” се провежда за седма поредна година в периода от 03-31.10.2019. Инициативата е на dm България и се осъществява с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари (СБЗ). Кампанията е насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители и цели да информира и създаде у децата правилни и редовни навици за почистване на зъбите, още от появата на първото млечно зъбче. 

За родителите с деца на възраст от три до седем години са предвидени 30 000 пакета, които те могат да получат безплатно на каса от 03.10.2019 във всеки един dm магазин до изчерпване на наличностите им. Те съдържат: брошура с талони за безплатен преглед в кабинетите на СБЗ, подарък продукт за грижа за зъбките на най-малките и мемо карти за игра „Фели и Зъбчо“. Преди да посетите съответния кабинет, е необходимо да се свържете със зъболекаря и да запазите час за посещението на Вашето дете.

 

***

През 2018 г. деца от цяла България участваха в конкурса „Нарисувай ми приказка“. Организаторите получиха над 400 рисунки, а петчленно жури в централата на dm България избра печелившите в двете категории, трима индивидуални победители и десет групови победители с посещение на куклено представление.

 

За повече информация и пълните условия на кампанията:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/za-nas/nashata-otgovornsot/veselite-zubki-2019

Още новини

1 / 6