PRОПУКВАНЕ

В представлението ще видите актьора от трупата на Драматичен театър – Търговище Божидар Попчев в цял калейдоскоп от съвременни образи – Шоуменът-диагностик, Холивудският продуцент, Мъжът в командировка, Добрият син Исус, Сатаната-рекламист, Критичният зрител, Бизнес-хипнотизаторът, Господинът Овца – трезвен и пиян, Войнстващият хедонист, един Помощник -капитан на пулт и много други… Една история за Пътника, притежаващ Златна карта и неговата вечна сянка – Непритежателят на Златна карта. След това представление може да осъзнаете, че в живота ви нищо не се е променило. Да останете залостени зад същия зид от безкрайни компромиси и стереотипи. Но тази провокация може и да ви разтърси и да направите това, което винаги сте отлагали. Да сътворите нещо, което ще промени живота на милиони, а може би и хода на историята.

Сюжетът отвежда зрителите на едно вълнуващо пътуване със самолет, едно пътуване вътре в самите себе си, в което се разбиват много илюзии, и не само…

За да се запитаме всички ние на финала:  Ще имаме ли куража да променим системата, или ще останем част от нея? Дали ще бъдем част от проблема, или част от решението му? Кои сме, къде сме и къде искаме да бъдем?