Дублирано кино

Избран от публиката филм ще бъде прожектиран и актьорите ще го дублират симултантно за всички неразбиращи оригиналния език.

Можете да ни пращате линкове от youtube на филми, които искате да гледате дублирани от ХаХаХа. Единственото условие е филма да е индийски.

Разбира се ние сме подготвили филми, които дублиращите актьори не са гледали.

Дублирането ще се осъществи напълно импровизирано, като темата и заглавието се измисля от публиката.

Билети на място: 15 лева

Местата са ограничени.

***

За формата "Дублирано кино":

Формат, в който публиката избира на случаен принцип реален филм и задава проблем или ситуация, от която да започне действието. Водещият има свободата да взема всякакви касаещи действието елементи от зрителите. След това актьорите “преозвучават” филма, опитвайки да създадат нова фабула според зададените от публиката елементи.Във формата най често се ползват индийски филми от 50-те и 60-те години. Заради многообразието. И високата художествена стойност. Само водещият е гледал филмите, от които зрителите избират. И то евентуално. Двама актьора озвучават всички роли във филма. И да - прескачат се определени моменти, за да не се удължи времетраенето до истинските стандарти на индийското кино. Дублираното кино позволява и ползването на китайски, филипински, индонезийски, японски и много други екзотични представителни извадки на традиционна местна кино индустрия.