НОВИТЕ ИСТОРИИ НА ПРЕКРАСКА

 „Новите истории на Прекраска“

музикално представление за малки и големи

Една сутрин Прекраска се събужда и разбира, че светът вече не е същият. Дали защото до сега не е забелязвала какво се променя или пък е придобила нови умения, които и помагат да вижда истината … Всъщност, нищо не се случва изведнъж без причина.  А ето, че Злобчо отново вилнее. Но той също е със нови способности за причиняване на пакости. Хората са се променили и създаваните от тях недобри същества са различни. За да се справи с новите предизвикателства на Прекраска ще бъдат нужни нови сили и разбира се верни приятели.

И Прекраска отново тръгва на приключения ... Какви? Как? Кого ще срещне? Ще има ли помощ? Предстои да разберем, нооо едно е сигурно - приключенията ще бъдат с много музика и „песен на уста“.

Със създаденото специално за Нощ на театрите 2023 представление се присъединяваме към творческата концепция и послание на тазгодишното издание „Устойчивост и отговорност към природата“. Защото вярваме, че отношението към природата и заобикалящия ни свят се изгражда от най-ранна детска възраст с любов и разбиране, за да могат тези деца някой ден да се превърнат в осъзнати и творящи  добро възрастни.

 

 

Автор: Цвета Мишкова, Приказки по ноти

Музика: Приказки по ноти

Кукли: Цветоплети

Декори: Цветоплети, Миа Малина

Аудио среда и звуков дизайн: Summer Kitchen Records

 

Приказен оркестър:

Цвета Мишкова- китара, укулеле

Саманта Абушева – укулеле, кахон

Миа Тодорова – укулеле

Григор Мишков – бас укулеле, бас китара

 

Начален час:  18ч.

Място: Национален Студентски дом