ЗУУМБИРАНЕ: КОРОННА ПРОМЯНА

Премиера в YouTube на „Зуумбиране: Коронна промяна“- онлайн авторски спектакъл, създаден и изигран в zoom по време на лок даун-a, 15:00 ч.

Линк за премиерата: https://youtu.be/bHbPe1SrxVw

“Коронна промяна“ е третото представление на Театър Драмеди от серията ЗУУМбиране.

Промяната винаги пристига неочаквано. Дигиталният свят нахлу в живота ни с шут във вратата и ние трябваше да преосмислим живота, ценностите си и нещата, от които искаме да се освободим.

Драмеди Про работи усилено по време на карантината- отвъд ограниченията и с неочаквано добри визуални и концептуални решения през платформата zoom! „Коронна промяна“ е визуално- театрален- музикален спектакъл, който се осъществи и излъчи през платформата zoom, докато актьорите се намираха в едно пространство, но ползваха мобилните си телефони и възможностите, които дигиталната ситуация предлага. Представяме ви прожекция на обработения материал от записа на представлението с отзиви от публиката накрая и видео зад кадър- ще бъдете очаровани да видите процеса на създаване на спектакъла.

Вдъхновен от личните преживявания на екипа и ситуацията в света през последната година екипът на Драмеди Про изследва промяната като важен фундамент на живота както и нашите способности да преминем през нея. Авторската музика създадена от три от актрисите по време на извънредното положение допълва усещанията и свързва нашите мисли и чувства- за пръв път така обединени от промените в световния ред.

Драматургия, концепция, режисура : Цвета Балийска

Асистент режисьор и оператор: Пламен Петков

Музика: Рада Михайлова, Ели Рангелова, Ивана Симеонова

АКТЬОРИ: Александра Ангелова, Антония Мерджанова, Виктор Младенов, Георги Власев, Доменика Тодорова, Ели Рангелова, Ивана Симеонова, Лия Желязкова, Маргарита Маринова, Михаела Крумова, Рада Михайлова, Стоил Григоров