МАЙСТОРСКИ КЛАС ОТ НЮ ЙОРК

„Това е моето шоу“ – майсторски клас от Ню Йорк за търсещите нови хоризонти в изпълнителските изкуства

“КЛАСЪТ МИ ПОМАГА ДА НАПРАВЯ ТОВА, КОЕТО ИСКАМ ПО-ПОСТИЖИМО."

Елена Дечева, актриса на щат, активна и на независимата сцена

 

Ако не можете да отидете до един от най-влиятелните центрове на изпълнителските изкуства, Ню Йорк, ние ще го доведем при вас! В тази „Нощ на театрите“ се потопете в света на Бродуей и отвъд него с Рада Ангелова работила в сферата на театъра, мюзикъла и танцовите спектакли в Голямата ябълка 17 години. По време на срещата ни, в рамките на два дни, ще научите за:

​@ професионалната среда и практиките, които ще ви направят по-информирани и по-подготвени за успех

@ историята и предизвикателствата на едни от най-успешните спектакли на или оф-Бродуей

@ водещи агенции за разпространение на изпълнителски изкуства, какво търсят и как да ги заинтригувате

@ цялостната нагласа за дълготраен успех в професията

@ възможности за опит и обмен в Ню Йорк и още много

​​

Ще направим всичко това търсейки пресечни точки с работата ви тук и сега и с поглед към бъдещето! Участниците ще имат достъп до запис до 48 часа след края на срещата ни. Очакваме ви!

Рада Ангелова работи в театралния бранш в Ню Йорк 17 години. Тя е най-позната като театрален агент на бродуейски мюзикъли и танцово-театрални спектакли, сред които „Котките,“ „Чикаго,“ „Магьосникът от Оз,“ „Оклахома!,“ „Флашданс,“ „Блу Мен Груп, „Стомп,“ „Тап Догс,“ „Вока Пийпъл“ и други. Започва кариерата си с продуцирането на авторския моноспектакъл „Когато тишината избухне“ на сцената на един от популярните фестивали в Голямата ябълка. Продължава да се развива в Tribeca Performing Arts Center, а по-късно при независим бродуейски продуцент, набиращ средства за пиесата „Лечителят на вяра“ от Брайън Фрийл с участието на Рей Файнс. Като театрален агент работи за международната агенция Columbia Artists Management, а по-късно и Bond Theatrical Group. Има магистър по “Мениджмънт на изпълнителските изкуства” от City University Of New York както и бакалавър от Mount Holyoke College, алма матер на драматурзи, печелили престижната награда Пулицър, и на Клои Жао, получила Оскари за филма „Земя на номади.“ Извън работата си в театъра обича да се занимава с музика и да колаборира с артисти от различни сфери. Автор и изпълнител е на множество песни сред които „Анонимни в Ню Йорк,“ (“Anonymous in New York”) и „Маргарита“ (“Margarita).

 

 

www.thisismyshowclass.com