новини

„Това е моето шоу“ води Ню Йорк до вас в Нощта на театрите

Театралният клас, който води Ню Йорк до вас, „Това е моето шоу“ ще се проведе на 18, 19 ноември от 13-14:30 часа онлайн като част от програмата на „Нощ на театрите“ 2023. Той предлага рядка възможност за кариерно развитие тук и по света като запознава участниците с професионалната среда в един от най-влиятелните центрове на изпълнителските изкуства - Ню Йорк, и практиките, от които може да почерпят вдъхновение за индивидуалното си развитие. Подходящ е за актьори, режисьори, продуценти и всеки заинтересован от нови възможности и разширяване на професионалния си светоглед.

„Класът ми помага да направя това, което искам по-постижимо,“ казва Елена Дечева, участник в предишно издание. „Мисля, че в контекста на идеи за устойчивост изследван тази година, съдържанието на „Това е моето шоу“ се вписва по един по-различен, но все така важен начин – ние изследваме как да постигнем устойчивост в професията ни и в живота на нашите представления. Точно над това ще ни накарат да се замислим реалните примери на едни от най-дълго играните представления в Ню Йорк, с които съм работила и чиято устойчивост във времето е доказана,“ казва Рада Ангелова, автор на класа.

Тя е работила в театралния бранш в Голямата ябълка 17 години. Най-позната е като театрален агент на бродуейски мюзикъли и танцово-театрални спектакли, сред които „Котките,“ „Чикаго,“ „Магьосникът от Оз,“ „Оклахома!,“ „Флашданс,“ „Блу Мен Груп, „Стомп,“ „Тап Догс,“ „Вока Пийпъл“ и други. Започва кариерата си с продуцирането на авторския моноспектакъл „Когато тишината избухне“ на сцената на един от популярните фестивали в Голямата ябълка. Продължава да се развива в Tribeca Performing Arts Center, а по-късно при независим бродуейски продуцент, набиращ средства за пиесата „Лечителят на вяра“ от Брайън Фрийл с участието на Рей Файнс. Като театрален агент работи за международната агенция Columbia Artists Management, а по-късно и Bond Theatrical Group. Има магистър по “Мениджмънт на изпълнителските изкуства” от City University Of New York.

За повече информация и билети: www.thisismyshowclass.com