ТОВА НЕ ГО КАЗВАЙ!

Участват: Захари Бахаров и Теодора Духовникова, режисьор: Явор Гърдев, автор: Саломе Льолуш

Анотация: "База Х" представя "Това не го казвай!" с Теодора Духовникова и Захари Бахаров, режисьор Явор Гърдев

Какво можем да кажем? Кога? По какъв начин? При какви обстоятелства?

Въпреки че приемаме за даденост словото да е свободно, има неща, които вече не могат да бъдат казани. Особено в отношенията между мъжа и жената.

Те обаче си казват всичко. Двама герои с адски характери. Той е без скрупули, провокира и не си мълчи. Тя е без филтър, нахална и надменна. Те се обичат, но прекарват по-голямата част от времето си в спорове и противоречия. Пари, политика, пластична хирургия, социални мрежи… Темите са безкрайни, какъвто е и спорът, защото никой не отстъпва от позицията си.

Те са Теодора Духовникова и Захари Бахаров и под режисурата на Явор Гърдев заедно „сглобяват“ на театралната сцена „Това не го казвай!“. Френската пиеса от Саломе Льолуш е с три номинации за наградата „Молиер“ 2022 (Най-добра комедия; Най-добър актьор в частен театър; Най-добър автор).

„Това не го казвай!“ е една комедия от диалози в свободен и нестандартен тон. Репликите са остри, но едновременно с това и смешни… Защото са истина. И защото присъстват в живота на всяка една семейна двойка.

-----

„Това не го казвай!“

Автор: Саломе Льолуш

Участват: Теодора Духовникова и Захари Бахаров

Режисьор: Явор Гърдев

Сценография: Свила Величкова

Превод: Снежина Здравкова

Звуков дизайн: Генадий Иванов

Светлинен дизайн: Стефан Н. Щерев

Билети: https://www.eventim.bg/bg/bileti/tova-ne-go-kazvay-sofiya-kino-%20%20lyumier-1379053/performance.html?fbclid=IwAR0y8LCalsS-GPc_-lLqrn3YOnTGJBG0Y5h2RB35x4tx6gc0QZ8D2ylg2ys  цени: 40, 50 и 60 лв.

Повече информация: https://artvent.bg/event/tova-ne-go-kazvay